Ons Doel

  • ons doel is om dit trainingstoestel met hulp van vele (oud) hockeyers en sponsors beschikbaar te maken tegen redelijke kosten voor alle Nederlandse hockeyclubs.
  • naast de Sleeptafel meer innovaties voor het hockeyspel bedenken, ontwikkelen, testen en verspreiden.
  • Stichting

de Stichting ter Bevordering van de Hockeysport in Nederland is actief onder de naam Sleeppush.nl.

Sleeppush.nl is een initiatief van:

Maurits Crucq (1968) werd in de jeugd vijf maal Nederlands Kampioen in de zaal en op het veld. Op zijn 17e maakte hij zijn debuut in Heren 1 van HCKZ. In 1986 werd hij geselecteerd voor het Nederlands elftal, waarmee hij in 1987 Europees kampioen en in 1990 Wereldkampioen werd en in 1996 in Atlanta de Olympisch Spelen won. In 1990 werd hij uitgekozen voor het wereld hockeyelftal. Crucq is een groot fan van Koot en Bie.

Egbert Ottevanger (1955) heeft in zijn jonge jaren met veel plezier gehockeyd bij onder meer HDM. Hij is een liefhebber van de hockeysport en als vader van hockeyende kinderen vaak langs de velden te vinden. Ottevanger is werkzaam als zelfstandig consultant innovatie & business development en heeft veel ervaring met het succesvol in de markt zetten van nieuwe producten en diensten

Hans-Pieter van Beek, HP, (1990) is vanaf het moment dat hij kan lopen gek op hockey. Het is er in de achterhoek, waar hij opgroeide, met de paplepel ingegoten. Nadat hij de basis leerde bij DHC, is hij via 1 jaar in de jeugd van Union terechtgekomen bij het roemruchte Klein Zwitserland. Naast hockeyen in Den Haag studeert HP, Pabo aan de Haagse Hogeschool. Hiernaast heeft hij een aantal jaren ervaring als jeugdtrainer/coach en is zelf sinds zijn 14e sleeppusher met ervaring in landelijke competities, districts-teams en de seniorenelftallen van HCKZ.